Werkwijze

Pampus en ik werken als team samen, dit betekent dat ik Pampus niet alleen laat tijdens de coaching.

Wij vragen bij kinderen/jongvolwassenen onder de 21 jaar en bij mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag dat er altijd een ouder of verzorger aanwezig is.

De coaching vind plaats in de buitenlucht tijdens het wandelen. Tijdens de gesprekken die we samen hebben kan het zijn dat je opdrachten mee naar huis krijgt om zelf verder aan te werken.

Als coach vind ik het belangrijk dat je zelf tot een inzicht komt. Hierdoor vergroot je je zelfkennis en zie je je eigen mogelijkheden en valkuilen.

Wij bewandelen samen de weg die leidt tot een mooi gesprek en inzichten waar je zelf mee verder kunt.

Tijdens de coaching kunnen we gericht werken aan wat jou bezighoudt en welke handvatten je kunt meenemen waar je thuis aan verder kunt werken.

Een coachingsessie duurt tussen de 45 en 60 minuten. Hiervoor geldt één tarief.

Pampus zal tijdens de coaching ondersteunen. Met name door spiegelgedrag te laten zien dat ik kan vertalen en omzetten naar vragen stellen en coaching toepassen.

Voordat we beginnen met de intake en coaching vragen we of je je wilt aanmelden via het contactformulier. Na ontvangst van het ingevulde formulier nemen wij contact met je op.

Na het eerste contact wordt er een intakegesprek van ongeveer 30 minuten gepland. Hierin wordt o.a. besproken waarvoor je komt, hoeveel sessies er waarschijnlijk nodig zijn en worden er doelen vastgesteld (waar wil je aan werken?).

Tijdens het intakegesprek wordt tevens onderzocht of er een match is tussen de coach, Pampus en jou.

Ook wordt tijdens dit gesprek besloten door beide partijen of er wel of niet een start wordt gemaakt met de coaching. Indien er wordt besloten om wel verder te gaan met elkaar dan wordt er gevraagd een contract te ondertekenen voor aanvang van de eerste coachingsessie.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.