Ons team

Ons team is niet heel groot. Het bestaat uit coach Eline en grote poedel Pampus.

Pampus is een gecertificeerde Dog Assisted Intervention hond (zie kwalificaties). Wij hebben deze opleiding als team afgerond bij Dokter Snuffel.

Over Eline

Mijn carrière ging van start in de kinderopvang. Al snel trokken de kinderen die wat meer aandacht en stimulans nodig hadden mijn kant op. 

Dit trok zo mijn aandacht, dat ik mijzelf meer ben gaan verdiepen in het “andere gedrag”. Ik ben hier meer over gaan lezen en heb cursussen gevolgd, wat uiteindelijk resulteerde in een baan  bij een arbeidstrainingscentrum voor onder andere mensen met een autismespectrumstoornis. Vervolgens heb ik voor een korte periode gewerkt met mensen met niet-aangeboren hersenletsel en/of een lichamelijke handicap.

Al een aantal jaren ben ik nu werkzaam binnen de gehandicaptenzorg.

Mijn huidige functie binnen de gehandicaptenzorg is begeleider. Ik Mijn huidige  functie binnen de gehandicaptenzorg is ambulant begeleider. ik begeleid mensen met een diverse hulpvraag en om weer vat te krijgen op hun leven.

Van mij wordt gevraagd dat ik gemakkelijk kan schakelen en contact kan leggen tussen verschillende disciplines, maar ook kan uitleggen waarom iemand iets doet. Het gedrag dat mijn cliënten laten zien hoeft niet altijd logisch te zijn voor de buitenwereld terwijl het wel logisch is voor henzelf.

Ik vind het heerlijk om in de buitenlucht bezig te zijn. Een andere omgeving geeft inspiratie, maar ook rust om weer verder te kunnen. Voor de coaching heb ik dus ook heel bewust gekozen om het in de buitenlucht plaats te laten vinden.

Over Pampus

Pampus is een grote poedel. Hij is heel erg blij en enthousiast.

Hij wil graag samen met je werken maar vindt het ook heerlijk om geknuffeld te worden of om samen activiteiten te ondernemen.

Pampus laat je heel snel op je gemak voelen waardoor je ontspant en/of gerustgesteld wordt.

Met zijn gekke streken weet hij je ook zo aan het lachen te krijgen als je het even niet ziet zitten. Maar Pampus zijn grote talenten liggen bij het spiegelen van gedrag.

Hij voelt aan wat jou bezighoudt. Ben je nerveus tijdens een gesprek? Of weet je het even niet meer? Pampus vertaalt dit gedrag op zijn eigen manier, door bijvoorbeeld niet te luisteren of plotseling heel druk te doen of juist heel dicht bij je te zijn.

Wij gebruiken cookies om u de beste ervaring te geven op onze website.