Bij deze vorm van coaching vorm kan er gevraagd worden of er tijdens de coaching sessies altijd een ouder/verzorger aanwezig is.
Als er bij jou ASS en/of AD(H)D geconstateerd is herken je misschien wel de volgende dingen.
Komt het wel eens voor dat het voelt alsof je de grip op je leven verliest, of dat je juist teveel verzeilt in details? Of dat je het gevoel hebt de controle te verliezen? Leg je de lat veel te hoog, of weet je gewoon even niet meer hoe je dingen op een praktische manier moet aanpakken? Loop je vast in een werk-/school- en/of thuissituatie omdat je het even niet meer overziet?
Dan kunnen wij jou misschien helpen om het overzicht terug te krijgen.
Tijdens de coaching kunnen we gericht werken aan wat jou bezighoudt en welke handvatten je kunt meenemen. Pampus zal hierin ondersteunen, met name door spiegelgedrag te laten zien dat ik kan vertalen en omzetten naar vragen stellen en coaching toepassen.
De coach zal de deelnemer gericht vragen stellen. Daarmee zal er meer inzicht komen en bewustwording ontstaan in hoe je om kunt gaan in een bepaalde situatie. Ook kan er gebruikgemaakt worden van coachingkaarten.
Bij deze vorm van coaching kan ook gebruikgemaakt worden van verschillende coachingstechnieken: bijvoorbeeld door gebruik te maken van zogenaamde hulplijsten om meer inzicht te krijgen.
De coaching wordt bij voorkeur in de buitenlucht gegeven zoals in het bos of in een andere mooie omgeving. Heeft het je voorkeur dat wij op locatie komen, dan is dit ook mogelijk.
Heb je interesse? Neem dan contact op via het inschrijfformulier.